Specialisaties

Afspraak maken voor uw auto!

1984 Startjaar
Piet Verkerk
6 Professionele
merk-specialisten
245 Verkochte
occasions

Specialisaties

Door jarenlange ervaring kunnen wij in de meeste gevallen direct met een goede oplossing komen.

Wij zijn van vele markten thuis, of het nu gaat om vervangen van verlichting of de auto herprogrammeren. Los daarvan zijn er twee technisch technisch specialisten in dienst voor Mercedes en Toyota (Landcruiser): voor deze merken kunnen we net iets meer uitvoeren. Lees hieronder verder voor een greep uit onze specialisaties voor deze twee én andere handelsnamen.

Specialisaties

Verlichting

Verlichting

Voor controle van alle lichten van u auto kunt bij ons terecht. De lampjes vervangen wij uit service en is dus gratis. Tevens bouwen we uw dimlicht verlichting om middels xenon of zelfs led.

Automaat & X-drive service

Automaat & 4x4 service

Een automaatbak maakt rijden comfortabeler. Goed onderhoud is hiervoor wel essentieel: bij veel slijtage kan schakelen namelijk hikkerig gaan of zelfs foutief worden. Tijdig onderhoud aan de automaat voorkomt grote schade, zodat duurdere reparaties worden voorkomen.

Dashboardcomputer

Dashboardcomputer

Door onze grote kennis van dashboardcomputers zijn we in staat uitgebreide controles uit te voeren. En wat betekent dat ene icoontje nou? Wij leggen het graag uit. Daarnaast weten wij de weg in configuratiesystemen – navigatie instellen is voor ons geen opgave. Nadat u bij ons langs bent geweest voor de dashboardcomputer hebt u meer controle over uw auto.

Winterbanden

Winterbanden

Wij durven onze service te vergelijken met winterbanden: net zo stevig en betrouwbaar. Bij alle temperaturen onder 7 graden Celsius zorgen ze voor een betere wegligging en een kortere remweg. In wintersportlanden zijn ze bij alle winterse omstandigheden zelfs verplicht.

Airco

Airco

De airco is een essentieel onderdeel van het binnenwerk van uw auto. Daarom hebben wij alles in huis zodat u met een optimaal werkende airco onze garage verlaat, of het nu gaat om onderhoud, reparatie of vervangen. Overigens is regelmatig onderhoud van een airco nooit – een reparatie is duurder. Onze gediplomeerde monteurs staan voor u klaar.

Advanced coding

Mercedes Xentri & Toyota Techstream

Deze 'advanced coding' is het verfijnd opzetten van codeertaken. Wij kunnen bijvoorbeeld het welcomelight aanpassen, spiegels inklappen als comfortfunctie, digitale snelheidsweergave op het dashboard instellen, of sidemarkers standaard aan- of uitzetten.

Pechhulp service

Pechhulp service

Vaste klant bij Piet Verkerk? Dan bieden we u Vakgarage-pechhulp. Voor de meest complete dekking – pechhulp in uw woonplaats, hulp in Nederland en service in Europa – betaalt u ongeacht model en bouwjaar €49,95 per jaar.

Accu-service

Accu-service

Een auto kan niet zonder accu. Daarom hebben bieden wij een eigen accuservice die oplossingen levert op maat. Voor hybride auto's en volledig elektrische auto's hebben we een uitgebreid accu- en onderhoudspakket met snel-laad service op locatie.

Service diensten

Reparatie

alle onderdelen

Accu

en laadsystemen

Prestaties

en software

Banden

en seizoensservice

Pechhulp

en vervoer

Verlichting

en elektronica

Afspraak maken

Snelle respons, goede service en uitstekende nazorg
Wilt u gebruik maken van één van onze professionele merk-services?
Dan kunt u eenvoudig een werkplaats afspraak maken of bellen naar:
0348-474100 - Appen kan naar: 06-31750378

Antwoord via app: van 07:30 tot en met 22:00 uur.